situatia e asa. Iubitul e prop de ap, locuim amandoi in ap lui, eu am buletin la aceasta locatie, deci domiciliu si resedinta.
cum ar trebui sa arate o procura/imputernicire din partea lui in care sa am un cuv de spus de ex la sedintele blocului(eu nefiind proprietara si presedinta cere procura/imputernicire ca sa ia in calcul ce vb eu la sedinta) avand in vedere multe nereguli din bloc, al meu nu e genu care sa ia atitudine si vrea sa ma lase pe mine sa vb, dar sa vina si el la sedinta.
aceasta imputernicire poate fi folosita si daca insusi proprietarul va lua parte la sedinta? adica cu imputernicirea am si eu dreptul sa iau cuvantul sau doar daca lipseste el?
Adam Grecu
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Vedeti, imputernicire pentru administrare - de la notar; costa doar 20-30 lei; este necesara prezenta amandurora (cu actele de identitate).
Apoi, la sedintele despre care vorbiti, puteti participa cu iubitul, insa in caz de vot, dor unul voteaza. Acelasi lucru se poate intampla si in cazul in care o proprietate are mai multi coproprietari.
Succes!
Chirias cu procura.
Argi76
buna ziua , s-a mutat o doamna in bloc si decind s-a mutat face numai reclamatii la asociatie ,vrea copii la facturi de la furnizori etc. dar nu e proprietar ... (vezi toată discuția)