avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Persoane cu de abilități - pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Persoane cu de abilități - pensionare

Noua lege a pensiilor da dreptul la pensionare cu 10 respectiv 15 ani.pentru handicap. Cei care ne-am pensionat anterior și am lucrat în condiții de handicap pana la limita de varsta vom beneficia de aceasta lege?Cum?
Acum se da și spor de 15 la suta la salar..
M-am pensionat in 2008, grad accentuat.

Alte discuții în legătură

Pensie bobuonisei bobuonisei Stimati domni, Sunt persoana cu handicap de gradul II inca de la nastere, am 45 ani si o vechime in munca de 22 ani si 4 luni. As dori sa stiu daca in aceste ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona daca am lucrat o perioada fara handicap iar apoi cu handicap vizual? 74mov 74mov Buna ziua! Cum se calculeaza varsta de pensionare daca am lucrat o perioada fara sa am handicap vizual iar apoi a intervenit handicapul vizual? Cand pot ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta, persoana cu handicap preexistent calitatii de asigurat escuco escuco sunt nascut pe 26.12.56,am o vechime de 16ani,7luni si 13 zile in conditii de handicap preexistent(gradul II de handicap) si din data de 21.11.2011 beneficiez ... (vezi toată discuția)