avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Înștiințare plata intirziata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Înștiințare plata intirziata

Buna ziua. Deși cu aprox o lună am intrat pe site-ul ghișeul.ro sa-mi verific situația datoriilor către stat, si nu aveam de plată nici o amendă, acum m-am trezit cu o înștiințare si cu reactualizarea site-ului ghișeul.ro, unde apare ca am de plată o amendă conf unui proces verbal din ianuarie 2018! Deci, cam un an jumătate in urma. Eu stiu ca am plătit in iunie 2018 aceeași sumă *(200) online, tot pe ghiseul.ro, dar la detalii nu-mi apare nr proces verbal sau altceva după ce as putea identifica plata. Ce ma sfătuiți să fac? Trebuie plătită ( chiar dacă nu mai găsesc plata respectiva) , după 20 luni???

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta primita cu intarziere ContSters445935 ContSters445935 Buna ziua! Se pare ca la data de 05.08.2017 am circulat fara a avea rovinieta cumparata (nu mi-am dat seama). Am primit astazi in cutia postala un plic cu ... (vezi toată discuția)
Amenda vinieta alexandru23 alexandru23 Hello, Se pare ca am uitat sa-mi reinoiesc vinieta anul trecut si am primit recent o amenda in valoare de 250 Ron (am vazut-o prin intermediul ghiseul.ro). ... (vezi toată discuția)
Amendă plătită online Rita93 Rita93 Buna ziua, Aș avea nevoie de ajutor.În data de 23.10.2014 mi s-a întocmit un proces verbal,este vorba despre o amendă pentru parcare.A doua zi m-am dus ... (vezi toată discuția)