am un credit pt nevoi personale la bcr, si am 4 rate restanta in curand o sa fie 5,cei de la recuperare imi tot trimit scrisori plus ca i-am mai sunat si eu si le-am spus ca o sa fac plata,este vorba de un credit in val de aproape 20000 euro,rata e de 340 euroo pe luna, ,acum am de platir 1400 euro, saptamana trecuta am sunat si le-am spus ca am sa fac rost de 1000(credeam ca o sa pot dar n-am reusit),mi-au dat termen pana in 2 dec,adina maine,au zis ca nu mai pot sa astepte,intrebarea mea este,ce mi-i se poate intampla in conditiile in care eu nu am nici casa ,nici masina, nimic, nici macar job la momentul de fata, sunt casatorita dar nici sotul nu are nimic, doar cateva electrocasnice .daca nici maine nu platesc probabil or sa sune si o sa-mi spuna ca ma dau in judecata..habar n-am, am inteles ca puscarie nu poti face pt neplata ratelor dar to mi-e frica, as vrea sa pot plati dar momentan nu se poate,poate ma lamuriti dumneavoasta,recalculare am intrebat daca se face dar mi-au spus ca o sa pot discuta depre asta doar cand sunt la zi cu plata, pana o sa fiu eu la zi cu plata habar n-am cat o sa mai treaca
Cel mai recent răspuns:
Iuliana Cermak , Avocat
00:10, 3 Decembrie 2009