avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa mobilă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa mobilă

Bună ziua, intenționez sa cumpăr o casă mobilă și vreau să știu dacă am nevoie de vreo autorizație pt a o amplasa pe terenul meu. Am tot auzit și citit în stânga și în dreapta ca e posibil de autorizație de amplasare, sau de vreun document din partea primăriei. Va rog sa ma ajutați cu ceva concret. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Prioritate urbansim in fata codului civil r__p r__p Buna ziua, Am un teren pe care intentionez sa construiesc o casa. In certificatul de urbanism se impune o limita fata de hotarul din stanga de 2m iar fata ... (vezi toată discuția)
Caut un teren care să se încadreze în bugetul meu dar ce am găsit e teren agricol, însă într-o zonă în continuă dezvoltare. ce părere aveți, se poate construi? Andreea cip Andreea cip Buna seara..caut urgent un spatiu sa incep o casa si am gasit..pentru bugetul meu..dar am citit pe net si se poate sa nu pot construi..terenul este ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)