buna seara am o intrebare, am avut un accident in mai, la o intersectie, unde eu viram spre stanga. Am semnalizat din timp ce inseamna ca aproximativ de la o distanta de 120 de metri, m-am asigurat si din fata si din spate, am vazut ca am 2 masini in spatele meu care au oprit ca sa pot sa virez. am inceput virajul si am fost lovit din spatele meu.
O duba a venit din spatele nostru care a intrat in depasirea coloanei care era in spatele meu. In zona este linie continua si depasirea interzisa. Masina mea este lovit in spate. Procesul a fost inceput cu culpa comuna. Este sau nu este culpa comuna? Cand m-am asigurat duba nu era in depasire cum a venit a dat mai departe fara sa opreasca sau sa reduca viteza. Eram deja pe drumul comunal cand m-a lovit.
Avea loc sa evite coliziunea dar in loc sa ia volanul spre dreapta unde avea loc liber el a luat spre stanga si m-a lovit cu partea dreapta masinii lui. Ce parere aveti este sau nu este culpa comuna? In plus permisul meu a fost luat si am primit dovada cu valabilitate dar n-am vazut si n-am semnat procesul verbal. Cazul o sa ajunga la judecata ca a fost cu vatamari.
[ link extern ]
- aici se vede masina mea dupa accident.