avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Înscriere construcție provizorie fără Autorizație ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Înscriere construcție provizorie fără Autorizație de Construire

Cum se pot înscrie în Cartea Funciară și apoi la Fisc construcții provizorii, fără proiect și fără A. C.:
- Garaj 30 m2, din țeavă și tablă asamblat cu șuruburi (proiectată de către mine), pozat pe o placă din beton sau pe pavele
- Cabană lemn tip Lego 60 m2 (demontabilă și remontabilă) (proiectată de către fabricant Estonia) pozată pe blocuri de beton, de care ulterior lipesc o magazie de 20 m2 din lemn + tablă cutată? (în Fundata, BV).
Mulțumesc pentru sugestii.

Alte discuții în legătură

Autorizatii de constructie pentru anexe MoniTomi MoniTomi Buna ziua. As dori daca sa poate sa ma ajutati cu o informatie. In curtea proprie doresc sa construiesc o anexa, adica o magazie de lemne. As dori sa o fac pe ... (vezi toată discuția)
Casa de vacanta poparlan poparlan la montarea si amplasarea pe terenul meu mi se cere pt eliberarea autorizatiei de constructie proiect de la arhitect aceasta casuta este facuta si asamblata ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie IancuV IancuV Am prins in beton 6 tevi si de asupra am facut un acoperis cu tigla doar atit fara sa-l ingradesc unde am depozitat lemnele de foc,acum un vecin ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)