avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bursa Ces
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bursa Ces

Am un nepot in plasament familial noi fiind bunicii paterni ai minorului si avand hotărârea de la tribunal ca drepturile și obligațiile părintești vor fi îndeplinite de directoarea DGASPC sect 2iar drepturile bănești vor fi încasate de către familia substitututiva. Copilul are certificat medical ca fiind cu adhd hiperkinetism si limita de limbaj mediu cu iq 72 .De la scoala m_i s_a spus că nu se încadrează la bursa CES deoarece eu iau indemnizația de plasament familial de 600 ron pe luna si nu mai poate beneficia de aceasta bursa .Va rog sa imi răspundeți daca poate lua aceasta bursa el oricum are si profesor de sprijin de la CMBRAE

Alte discuții în legătură

Bursa medicală la copiii cu handicap Gabi968 Gabi968 Sunt asistent maternal și am in plasament un băiat de 6 ani și 8 luni cu autism,epilepsie și ADHD și este înscris la grădiniță în cadrul unei școli ... (vezi toată discuția)
Elev cu adhd repetent la purtare danastreza danastreza Mi-au lasat copilul cu ADHD repetent la purtare pe motiv ca refuza sarcinile scolare si nu sta docil in banca !Ce sa fac??? (vezi toată discuția)
Greva parinti scoala cu televiziune buna ziua, pentru a protesta ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 GREVA PARINTI SCOALA CU TELEVIZIUNE Buna ziua, Pentru a protesta fata de abuzurile pe care un copil cu CES care agreseaza ceilalti copii din clasa dar care ... (vezi toată discuția)