avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihnă

În perioada 01.01.2019-31.10.2019 de câte zile de concediu de odihnă beneficiez? Cum se calculează?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 10 Noiembrie 2019
Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?
21
21 :12 x 10 = 17,5 ....... adica, aveti dreptul la 18 zile lucratoare de CO.
Vă mulțumesc. Tot așa am calculat și eu, dar așteptam să-mi răspundeți dumneavoastră. Oare pot să vă mai adresez o întrebare?
Puteti posta orice nelamurire ..

Alte discuții în legătură

Concediu odihna IonutPauna IonutPauna Cum se calculeaza zilele de concediu .la 21 zile pe an (vezi toată discuția)
Calcul zile co cuvenite ContSters338232 ContSters338232 Buna ziua. Cum se face calculul corect pentru zilele de CO cuvenite unui angajat pana la momentul solicitatii de concediu de odihna? Multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat inainte de cic cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Am intrat in cic anul acesta si intentionez sa ma intorc la serviciu incepand cu febr. 2015. Societatea la care lucrez mi-a aprobat prin cerere CO ... (vezi toată discuția)