avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de atestare fiscala si pentru cota ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de atestare fiscala si pentru cota indiviza cale de acces?

Buna ziua,
Am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare apare si o cota indiviza de 9 metri patrati pentru cale de acces. Am divortat si-mi cere notarul ca in certificatul de atestare fiscala de la bugetul local sa apara si aceasta cota indiviza ca proprietate. Se poate asa ceva? E un bloc cu o curte in care toti avem cota parte. cei de la fisc mi-au dat doar pentru apartamentul aflat in proprietate nu si ptr bucatica de teren -cale de acces.

Alte discuții în legătură

Calculare a suprafetei curtii blocului robotzelu robotzelu Buna ziua! As dori sa stiu cum se calculeaza suprafata curtii blocului, in contractul de vanzare-cumparare al apartamentului fiind mentionata doar suprafata ... (vezi toată discuția)
Gradina aferenta apartament la parter proprietate privata? Conrad Conrad Buna tuturor, Intrebarea mea ar fi daca terenul din fata apartamentului aflat la parter este proprietatea privata a locatarului de la parter ? Am vazut CF ... (vezi toată discuția)
Teren in proprietate, dar la care au acces si vecinii. Valentin2222 Valentin2222 Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc de 2 etaje, unde apartamentul de la parter are si o curte (teren) in proprietate, ingradita, cu acces ... (vezi toată discuția)