avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN broker de advertising
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN broker de advertising

Buna ziua,

Am dori sa devin broker de advertising, adica sa cumpar spatii publicitare, online si offline, si apoi sa le vand mai departe.

Este suficient codul CAEN 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate sau mai am nevoie si de altul?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul ... Vall3ntin Vall3ntin Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul publicitatii respectiv pe codul caen 7311 si as dori sa stiu daca este potrivit si legal ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fac o activitate online prin afiliere. Every Every Doresc sa fac o activitate online prin afiliere, sa promovez diferite aplicații, sa înscriu referali în aplicați prin intermediul unui site. CE cod CAEN ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7312 - clarificare caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Pot presta servicii de vanzare a \'produselor\'/ serviciilor unei agentii de publicitate - in baza unui contract de comisionat - daca obiectul meu ... (vezi toată discuția)