avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... transfer contributii din Italia in Romania
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

transfer contributii din Italia in Romania

Buna ziua,
ma numesc P.T.,nascuta in 27.03.1961.,
Cu noua lege de pensionare 215/2019,care intra in vigoare de astazi 17.11.2019,as avea dreptul de pensionare.
Am lucrat 13 ani la grupa a 2-a de munca.,5 ani conditii normale de munca,7 ani in Italia cu contract de munca legal si contributii la INPS..As vrea sa transfer contributiile din Italia in Romania.
Cum trebuie sa procedez?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Transfer contributii din italia in romania pchtrz pchtrz Buna ziua, Ma numesc P.T.,nascuta in 27.03.1961., Cu noua lege de pensionare 215/2019,care a intrat in vigoare de pe data de 17.11.2019,as avea dreptul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,mă numesc p.t ,sunt născută pe 27.03.1961. anul ... pchtrz pchtrz Bună ziua,mă numesc P.T ,sunt născută pe 27.03.1961. Anul viitor în martie,indeplinesc condițiile pentru pensionare la limită de vârstă, la 62 de ... (vezi toată discuția)
Pensia italia claudiaveja claudiaveja Buna ziua, Am 65 de ani, sunt pensionara, am lucrat 11 ani in Italia si as vrea să stiu când pot primi pensie din Italia. (vezi toată discuția)