avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata drepturilor in strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata drepturilor in strainatate

Buna ziua, ma numesc Radu Gheorghe domiciliez in Spania ca rezident permanent si lucrez .In 16 sept.2019 am primit decizia de pensionare din partea Casei Judetene Prahova, cu transferul drepturilor banesti in contul bancar din Spania.Evident ca am transmis Casei de Pensii Prahova toate datele contului bancar ,swift ,iban, adresa bancii etc,cit si o declaratie de viata .Intrebarea mea se refera in cit timp voi putea intra in drepturile cuvenite si daca prin transferul pensiei in Spania se reduce (1227 lei)prin comisioane de schimb ,de transfer etc.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Transfer pensie in canada dascalescue dascalescue Desi am o decizie de pensie nu pot primi banii prin transfer international in Canada din cauza faptului ca Banca mea Banca Scotia nu are IBAN. Are numai ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie de incapacitate de munca in uk ancamaria1000 ancamaria1000 imi puteti recomanda un avocat roman in uk,ma intereseaza cum imi pot transfera pensia de incapacitate de munca in acest stat. (vezi toată discuția)
Unde primesc pensia? Toni98 Toni98 Sint deja pensionar dar doresc sa plec la fiica mea in strainatate pentru o perioada mai lunga. Nu mai am rude in tara. Pensia o primesc in cont bancar. Dar ... (vezi toată discuția)