avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate speciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate speciala

O persoana cu studii superioara “Inginer mechatronica” pe baza CMI lucreaza la spital municipal, cu supravegherea, monitorizarea si verificarea periodica a dispozitivelor medicale. Poate sa desfasoare aceeas activitate in cadrul unui SRL, sau II penru Cabinete medicale particulare? In care cod CAEN se incadreaza activitatea? Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Pedichiura medicala se incadreaza in cod caen 8690? Bineata Bineata Buna ziua,Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 8690? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se ... (vezi toată discuția)
Contributii cmi 2016 rominaduca rominaduca Imi spuneti va rog ce va plati un CMI in 2016, in conditiile in care medicul lucreaza si la spital cu cim? (vezi toată discuția)
Salariu asistent medical cabinet medical individual in 2012 B EDIT B EDIT la multi ani! intrebarea mea:la un CMI asistenta medicala are studii medii (liceu sanitar) si dupa noua codificare trebuie incadrat de ex. ca tehnician noul ... (vezi toată discuția)