avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot intra in somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot intra in somaj?

buna ziua, poate ma puteti ajuta, acum sunt in ccc dar inainte de asta am fost in somaj deoarece firma la care lucram ma disponibilizat pe motiv de reducere personal avand decizia de incetare cu art. 65...pot acum sa intru din nou in somaj dupa terminarea ccc? Mentionez ca firma intre timp a întrat in insolventa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 6 Decembrie 2019
1. Care este data incetarii c.i.m. ?

2. Care este data nasterii copilului ?

3. Intrarea in CCC ati facut-o din calitatea de somer (altfel spus, v-ati inscris la somaj) sau salariat ?
Am intrat in CCC direct din somaj, nu am beneficiat de CIM cel de 7 luni de sarcina. Copilu sa nascut pe 2 ianuarie 2018.
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2019
Isabella MIHAELA, utilizator
Termin CCC pe 2 ianuarie si nu stiu daca mai am dreptu sa intru in somaj, avand in vedere ca eu am intrat in CCC tot din somaj fiind,
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2019
Isabella MIHAELA, utilizator
Pe durata CCC, perioada de somaj este suspendata .... prin urmare, la terminarea CCC va puteti relua somajul .... mergeti la AJOFM si interesati-va.
Ma scuzati, cred ca nu m am facut inteleasa, am intrat in CCC dupa ce am beneficiat de cele 9 luni de somaj, practic am incheiat somaju, intrebarea mea este mai pot intra din nou in somaj dupa terminarea CCC..

Alte discuții în legătură

se continua automat somajul daca sotul renunta la luna de ccc? ceva acte mai trebuie depuse? melibabus melibabus [b]Sotul meu renunta la indemnizatia de ccc obligatorie. Eu fiind somera, trebuie sa depun ceva acte la AJOFM pentru a continua-mi somajul inceput inainte de a ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa luizal123 luizal123 buna ziua am si o intrebare ... ce trebuie sa fac in acest caz.: am intrat in post natal si acum mai am 2 luni de zile si mi se termina .. iar firma ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediu prenatal si postnatal Diana.diana12 Diana.diana12 Buna ziua.Eu am contractul de munca pe perioada determinata pana la data de 26 iunie,pe data de 23 iulie urmeaza sa nasc.Pe data de 1 iunie o sa intru in ... (vezi toată discuția)