avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Releveu gresit
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Releveu gresit

In 2008 s-a facut un releveu pt un apartament care s-a vandut in 2013 prin prima casa. Acum, cand incerc sa il vand, constatam ca releveul dun 2008 era gresit, bucataria fiind trecuta ca si debara si balconul ca bucatarie. Suprafetele coincid. Merg la OCPI si mi se spune sa iau legatura cu cel card l.a facut. Acesta imi spune ca trrbuie refacut. Gasesc alt inginer, il refac. Dupa doua saptamani se constata ca nu s-a completat etajul, asadar....trebuie refacut. Pe banii mei. Chair nu exista o forma mai usoara de a rectifica o astfel de greseala? Apartamentul X este doar la etajul Y. Plus ca nu e vina mea. Autorizatul care l-a facut nu poate rectifica? Ce pot face in acest caz?

Alte discuții în legătură

Mp utili camelia_g camelia_g Vreau să cumpăr un apartament și nu sunt sigură de suprafața acestuia (mp utili). Unde pot să verific suprafața reală/\"oficială\"? Care din ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit!!!!!!!!!! Sanda Oana Sanda Oana Buna ziua! as avea nevoie de un raspuns cat mai urgent. Tocmai am semnat un antecontract pt un apartament cumparat prin programul prima casa, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Uscator scara de bloc! sorin_marinas sorin_marinas buna seara, as dori cateva informatii, daca se poate si daca cineva cunoaste, in legatura cu uscatorul/balconul de pe scara blocului, si anume: daca ... (vezi toată discuția)