avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suprapunerea situațiilor creștere al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunerea situațiilor creștere al doilea copil

Am născut prima data pe 26 decembrie 2017, iar pe 13 octombrie 2019 am născut al doilea copil. Pt perioada suprapunerii, adică 13.10 - 26.12, înțeleg eu că ar trebui sa primesc cu 1250 lei peste indemnizația deja acordata încă de la primul copil. Înțeleg greșit?! Angajatorul mi.a comunicat o decizie prin care îmi acorda acești 1250 pt perioada 13.10 - 26.11, fix cu o luna mai puțin. Oare aceasta luna ...de ce nu o considera "suprapunere"?! Vor fi considerând oare că aceasta luna ...e pt tată?!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil marinicad2002 marinicad2002 sotia este la a treia nastere. primul copil acum 16 ani...al doilea in dec 2017 si urmeaza al treilea in cateva zile. OUG 111/2010 art. 9 alin (4) : \"Pe ... (vezi toată discuția)
Suprapunere ccc Veve(byu)31 Veve(byu)31 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am un bebe de 1 an si 5 luni si am nascut acum 2 saptamani cel de al 2 lea copil. Eu sunt in ccc pana in mai 2019. Perioada de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Elenaa6 Elenaa6 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Acum sunt in concediu crestere copil pana in mai 2020. Am aflat ca sunt insarcinata si o sa nasc in mai 2019. ... (vezi toată discuția)