avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... calcul spor izolare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

calcul spor izolare

buna ziua,
as dori si eu sa aflu cum se calculeaza un spor de izolare . exemplu: am un salariu brut de 5300 lei la nr. de zile lucratoare pe luna, sa zicem 168 ore. conform noii legi de salarizare nr. 153, daca lucrez in perimetrul rezervatiei biosferei delta dunarii un numar de 40 ore pe luna, am dreptul la 20% spor de izolare conform legii.
intrebare: acest spor de izolare se aplica la salariul pe care l am avut in decembrie 2018 sau cel pe care il am acum??? mentionez ca in decembrie 2018 am avut un salariu brut de 3445 lei.
doresc si cadrul legal.
multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)
Spor salarial castigat in instanta pentru luna decembrie 2009 marian.b marian.b 2) La data de 11.12.2008, am introdus o acţiune în instanţă, pe rolul Tribunalului Tulcea, prin care a cerut: „OBLIGAREA PÂRÂŢILOR, ... (vezi toată discuția)
Pentru personalul promovat - se mai da spor de conditii de munca /din 01.01.2018 ? oanaportar oanaportar Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi explicati ce diferenta este intre un salariat promovat in grad profesional superior si un nou angajat ? Nu stiu ... (vezi toată discuția)