avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor consumator de cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor consumator de cannabis

Buna ziua ,acum cateva zile am fost sunat sa vin la politie in calitate de martor pentru a da o declaratie . Ajuns acolo mi sa aratat un sir de poze cu persoane dintre care mi sa spus daca il cunosc pe un individ anume . Eu am zis ca da dupa care am luat loc si mi sa spus sa spun adevarul deoare ce acesta a fost filat . Am recunoscut ca pe perioada a 2 luni am cumparat in nenumarate randuri cannabis de la acest indivit ( mai exact 30 de grame - nu de odata) pe declaratie era scris asa '' cate un gram a cate 60 de lei in total 1800 de lei ) . I am spus domnului politist de unde am procurat nr de telefon al individului si asa mai departe . in declaratie de asemenea am mentionat ca nu mai consum ( lucru adevarat ) deoare ce eu am fost chemat pentru niste fapte din perioada iulie august ( atat am fost la el ) , intrebarea ,mea este urmatoarea .. am de ce sa ma ingrijorez ? adica am cumoarat la un interval de 2 zile in perioada aceea pentru consum propriu . se poate intoarce cumva impotriva mea aceasta chestie deoare ce au fost 30 de grame in intervalul a 2 luni ? sunt foarte speriat pentru ca nu am mai trecut prin asa ceva.

Alte discuții în legătură

Prietenul meu a fost gasit cu 2.5g sau 3g de cannabis. ce se va intampla? viv26 viv26 Bună ziua. Prietenul meu impreuna cu alti 2 baieti a fost găsit în ziua de revelion cu 2.5g sau 3g de cannabis pentru consum propriu. I-au dus la sectie, la ... (vezi toată discuția)
Am fost gasit cu 10 grame de marijuana. ce trebuie sa fac si la ce sa ma astept in aceasta situatie ? Adi94 Adi94 Am fost gasit cu 10 grame de marijuana in posesie. Am fost dus la sectie unde am dat o declaratie in care am specificat posesia in scop de consum si nu trafic. ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana Hp5s Hp5s Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)