avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procedura export lemn Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procedura export lemn Romania

Buna ziua !

Am o companie de transport international si doresc sa incep sa export lemn (achizitionat de la furnizor roman) catre Maroc (catre cumparatori marocani)

Ma poate ajuta cineva cu informatii, cumparatorii mei marocani au mentionat ceva de o VIZA si o perioada limitata de incarcare de doar 2 zile. Apoi au intrebat daca pot prelungi acea perioada de la 2 la 3 zile. ma poate lamuri cineva care este tot procesul si mai ales despre ce viza este vorba ?

Alte discuții în legătură

Casatoria cu cetatean marocan Laura1182 Laura1182 Buna ziua, Sunt romanca,locuiesc in spania si doresc sa ma casatoresc cu un ceatean marocan care si dansul are permis de rezidenta permanent CE,pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Asigurare cmr dsrinover dsrinover Buna, doresc sa pun o intrebare daca ma poate cineva ajuta/? Am avut un incident si anume un incendiu la o masina cu paguba totala mentionez ca masina era o ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta rommanitza rommanitza buna seara! ma numesc romanitza-cine ma poate ajuta cu citeva explicatii privind obtinerea cartii de rezidenta pe 5 ani? sunt casatorita cu un marocan de 7 ... (vezi toată discuția)