avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Nota scăzută la purtare
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Nota scăzută la purtare

Copilul meu a luat media 9 la purtare , doamna diriginta in primul consiliu al clasei de la începutul semestrului 1, practic dupa 3 zile de cand a cunoscut copilul s a antepronuntat citez. David se îndreaptă către un 9 la purtare. Copilul a fost hartuit tot semestrul, umilit subtil, persiflat. Copilul are media generală 9.56 Si nu are nici o absență motivata sau nemotivată. Am fost la director care nu mi a dat explicații de bun simt, m a trimis sa vorbesc cu diriginta. Cu diriginta nu pot comunica. Am facut o cerere scrisă cu nr de înregistrare în care solicit reevaluarea notei la purtare. Sunt foarte revoltat. In functie de ce raspuns primesc , daca nu este cel pe care l consider eu corect ma pot adresa instanțelor judecătorești? Multumesc

Alte discuții în legătură

Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
nota scazuta la purtare pe nedrept MIIoanaM MIIoanaM Buna seara!Sunt eleva in clasa a XI.Astazi m-am dus entuziasmata la tabelul cu bursierii de anul acesta(cu bursa de 350 lei) si ce sa vezi eram si eu trecuta ... (vezi toată discuția)