avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Documente auto retinute in italia
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Documente auto retinute in italia

Mi sau retinut placutele si documentele autoturismului in Italia,acesta fiind inmatriculat pe nr de Romania.Miau dat nr provizorii ca sa ajung cu masina in tara atat si documentele miau zis ca le trimete ei in tara.De 6 luni nu au ajuns in tara si nimeni nu stie sami zica unde sunt nr si documentele mele.Sau sami zica cineva ce sa mai fac?????

Alte discuții în legătură

Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)
De unde ridic placutele de inmatriculare? cristi1982 cristi1982 buna ziua ma umesc pascaru petru cristian pe data de 10 octombrie circulam in tg mures cu masina inmatriculata in italia la care ma oprit politia rutiera si in ... (vezi toată discuția)
Identificata in trafic cu polita rca falsa, permis retinut, intocmire dosar penal enache_nicolae enache_nicolae buna seara,mai zilele trecute am achizitionat un autoturism,in momentul achizitionarii intermediarul de la care am cumparato avand un parc auto nea inmanat ... (vezi toată discuția)