avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reteta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reteta

Buna seara !Unde trebuei sa ajung pt decontarea retetei va rog ! In urma unei intarnari la Budimex am luat contact in salon cu un pacient gripa a si nea recomandat tamiflu ,am cumparat pt 4 persoane .
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2020
PaloPalo, utilizator

Alte discuții în legătură

Necesitatea rezolvarii problemei cu retetele si cumpararea de medicamente fara reteta scrisa pe hartie CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Aceasta problema am intalnit-o astazi. Reteta e la.cineva in varsta si medicamentele la multi kilometri de aceasta persoana, intr-o farmacie. Cardul de ... (vezi toată discuția)
Imputare retete emise, fara acord de protocol Crina70 Crina70 Buna seara! Sunt medic de familie la un dispensar rural. In perioada octombrie 2013-februarie 2014 am emis in urma scrisorii de recomandare si a aprobarii de ... (vezi toată discuția)
Spitalul elias - fundeni mihalea223 mihalea223 Pe 6 noiembrie mama mea a fost dusa cu salvarea la Elias fiindca spitalul Fundeni nu are primiri urgenta.Ea este diagnosticata din 2001 cu maladia Crohn si ... (vezi toată discuția)