avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire suspendare contract muncă
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire suspendare contract muncă

Bună ziua, copilul meu va împlini 2 ani în 9 mai 2020. În momentul de față mă aflu în concediu de creștere copil și sunt din nou însărcinată. Data probabilă a nașterii celui de al doilea copil este în jur de 15 aprilie 2020, deci în luna tatălui de CCC. Vă rog să îmi spuneți dacă eu pot conform legii sa fac o cerere către angajator, de prelungire a suspendării contractului de muncă, fără a trebui să mă întorc la lucru și să iau medical pentru o lună și apoi sa intru din nou în CCC pentru al doilea copil. Nu știu care este statulul meu fată de angajator în ultima lună, adică în luna tatălui, în situația mea. Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
Del2018, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Aniiaa Aniiaa In momentul de fata, sunt in concediu crestere copil cu handicap pana la varsta de 7 ani, acesta urmând sa se incheie in iulie 2020.iar in urmatoarele luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil teofanar teofanar buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:ma aflu in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 3 ani(06.06.2015).Pe 02.04.2015 am ... (vezi toată discuția)