avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drenare apa pluviala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drenare apa pluviala

Buna seara,
Detin o locuinta in Mihailesti Jud. Giurgiu, si doresc ca dupa amenajarea curtii, apa pluviala sa o drenez prin rigole, in sistemul de canalizare. Dar m-am lovit de o problema deoarece, cei de la Apa Service imi interzic montatea rigolelor, pentru drenaj pe motiv, ca ei nu au in contract apa pluviala. Va rog un raspuns, daca e normal a se interzice captarea apei pluviale in canalizare. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Problema mea - apa de ploaie :) cinevadeundeva cinevadeundeva Buna ziua, supun atentiei dvs urmatoarele vecinul si-a inaltat terenul, ca si altii. eu nu mai pot inalta mai mult. tehnic vorbind.asa ca am ajuns sa ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive la apa nova. intrebare- ce se poate face daca ... iriholo iriholo Clauze abuzive la Apa Nova. Intrebare- ce se poate face daca Apa Nova se prevaleaza de un HCG al Mun Bucuresti pentru a factura abuziv apa pluviala la o ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza cota de canalizare? clony clony Reprezint o organizatie non profit. Am cumparat o cladire mai veche pe care vrem sa o amenajam ca sediu. Furnizorul de Apa-Canal local ne-a facturat 2mc de apa ... (vezi toată discuția)