avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie si indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie si indemnizatie

Buna ziua,

Sunt in CCC, pe 3 noiembrie fetita implineste 2 ani, pe 1 septembrie ma voi intoarce la munca, inteleg ca voi beneficia de stimulent de insertie. Tatal nu doreste sa beneficieze de luna tatalui. Va rog sa imi spuneti daca inteleg eu bine : voi beneficia de indemnizatie pe luna august, ma voi intoarce in septembrie la serviciu, sotul la fel merge la serviciu, eu pe luna septembrie nu mai beneficiez de indemnizatie....dar stimulentul de insertie ?
1. Cand trebuie sa depuna sotul cererea ca renunta la luna lui ?
2. Cand trebuie sa anunt eu la Asistenta Sociala ca imi voi relua activitatea ?
3. Cand trebuie sa anunt angajatorul ca imi voi relua activitatea?
4. Cand trebuie sa depun documentele pentru stimulentul de insertie ?
Astept raspunsurile dumnevoastra. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez sa primesc stimulentul de insertie? florinonly florinonly Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cand pot sa ma intorc incampul muncii pentru a beneficia de stimuletul de intoarcere din concediul crestere ingrijire ... (vezi toată discuția)