avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Notificare evidenta bunuri rechizitionabile
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Notificare evidenta bunuri rechizitionabile

Am primit o notificare din partea Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat-Structura Teritoriala pentru probleme speciale, prin care ni se cere sa completam o evidenta privind existentul si starea bunurilor rechizitionabile, in conformitate cu art 7 alin 1 din Normele de aplicare a Legii 131/1997, completata cu Legea 410/2004.Nu am mai primit din partea acestui organism pana acum asa solicitare.. Suntem obligati sa raspundem acestei notificari si sa transmitem evidenta bunurilor din patrimoniu?A tuturor bunurilor?Sau doar a acelora pe care consideram noi ca se pot rechizitiona in caz de calamitate, stare de necesitate etc..Multumim de raspuns!

Alte discuții în legătură

Lichidare stoc marfa ancalaur ancalaur CUM TREBUIE SA PROCEDEZ PENTRU LICHIDARE STOC MARFA? CE APROBARI TREBUIE SA OBTIN? VOI AVEA UN AD AOS COMERCIAL FFF MIC,.TREBUIE SA PUBLIC ACEASTA LICHIDARE ... (vezi toată discuția)
Documente justificative grami grami La decesul bunicii am intampinat o problema in ceea ce priveste faptul ca bunica are alt nume diferit de al fiului sau (tatal meu). Numele bunicului a fost ... (vezi toată discuția)
Ordinul 1918/ 2011 leuca_luminita leuca_luminita OMMFPS 1918 /2011 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 587/ 19.08.2011 (vezi toată discuția)