avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refuz banca pentru deschiderea unui cont pentru PFA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refuz banca pentru deschiderea unui cont pentru PFA

Buna ziua,
recent am deschis PFA si m-am dus la o banca sa deschid un cont in acest sens. Banca a refuzat, invocand art.1169 din Noul Cod Civil, motivand, citez din motivarea scrisa "" partile sunt libere sa incheie orice contracte si sa determine continutul acestora, in limitele impuse de lege, de ordinea publica si de bunele moravuri"" am incheiat citatul.
Din aceasta motivare eu inteleg ca in urma solicitarii mele banca deja a prezumat ca eu incalc legea, ordinea publica si bunele moravuri, fapt pentru care a decis neinceperea unei relatii de parteneriat.
De asemenea, dupa ce banca mi-a procesat toate datele in sistemul intern, afirmand ca ""trebuie sa solicite un recom de un alt compartiment"", ca urmare a refuzului primit am solicitat un formular pentru stergerea datelor personale din sistemul bancii. Raspunsul primit a fost ca nu au fost procesate datele personale si nu mi s-a pus la dispozitie acest formular.
Ce pot face in aceasta situatie intrucat eu m-am simtit efectiv umilit de raspunsul primit de la banca. Mentionez ca nu am litigii si nici restante la nici o banca.
multumesc anticipat pentru raspuns.
cu stima,
Sorin Grama
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2020
Sorin Grama, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna dimineata ,acum 4 ani am cantarit intr-un magazin doua pungi ... Lolo00 Lolo00 Buna dimineata ,acum 4 ani am cantarit intr-un magazin doua pungi cu mere separat , fiind grabit nu am tinut cont ca influentez greutatea produsului in timp ce ... (vezi toată discuția)
Refuz deschidere cont banca transilvania dinup dinup Buna ziua, am depus o cerere de deschidere de cont la Banca Transilvania iar dupa 3-4 zile (la insistentele mele deoarece nu am primit raspuns de la banca) am ... (vezi toată discuția)
Abuz date personale, banca nu renunță sd08 sd08 Menționez că pe acest forum nu există secțiunea ”protecția datelor personale”, care ar fi probabil cel mai potrivit forum pentru subiectul ridicat de ... (vezi toată discuția)