avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comercializare haine productie proprie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comercializare haine productie proprie

Buna ziua,am un SRL creatii vestimentare,am achizitionat 3 masini cusut si am creat un mic atelier confectii dama
Confectionez produs de la croit pana la finit
Am achizitionat materiale de la diferite pers fizice ( fara bon sau factura)....intrebarea mea este
Cum as putea vinde aceste haine confectionate de mine,daca nu am intrare la materiale
Ar exista o posibilitate de a vinde ca persoana fizica ( creatii sau cv de genul)cu un borderou ceva ....catre SRL-ul care.l am....iar prin SRL ss le pot comercializa intr.un magazin online
Sau cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac ca sa devin producator de haine? Geremy Geremy Buna ziua, ce imi trebuie ca sa devin producator de haine tinand cont ca am ca domeniu de activitate secundar productia de confectii vestimentare, vreau pentru ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse artizanale/handmade în magazin. adaada93 adaada93 Bună seara, Sunt proprietarul unui magazin tip PetShop. Aș dori să comercializez în cadrul acestuia câteva produse confecționate de mine. Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Marfa pe baza de borderou achizitie Dl_Sandu Dl_Sandu Detin un mic magazin cu decoratiuni,ca I.I.,as dori sa stiu daca pot pune la vanzare obiete create de mine, lumanari botez,tablouri etc pe baza unui borderou ... (vezi toată discuția)