avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua,
Mama mea beneficiaza de pensie de urmas dupa decesul tatalui meu. Poate avea functia de administrator intr-o societate si remunerata pentru acesta functie? Nu pierde pensia?
Mentionez faptul ca, pana la decesul tatalui meu era iesita la pensie la termen.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
Andrei Mihail, utilizator

Alte discuții în legătură

Posibilitate legala recalculare pensie urmas daca pensia sotului decedat in 2010 nu fost recalculat potrivit oug nr. 209/2008 dal46 dal46 Mama mea beneficiaza de pensie de urmas, dupa decesul sotului, din 14.04.2010,dar decedatul , anterior decesului, nu a beneficiat de recalcularea dupa ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor p_cris02 p_cris02 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns : tatal meu a iesit la pensie de drept din minerit: acum ca a decedat .mama mea care are 55 de ani poate ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 578/2004 antonios antonios Buna ziua! As dori sa stiu si eu sa stiu daca mama mea beneficiaza de legea 578/2004, avand pensia de urmas dupa sot, el nefiind iesit la pensie inaintea ... (vezi toată discuția)