avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

risc maternal

buna ziua , as vrea sa stiu cum se calculeaza concediul de risc maternal , mentionez ca din 19 februarie voi intra in risc , avand in ultimele 6 luni un venit brut de 3442 cu tot cu norma de hrana si spor de situatii vatamatoare .. ideea e ca nu stiu , se ia in considerare si norma de hrana si sporul de sit . vatamatoare sau strict salariul de incadrare ?acum in ianuarie salariul de incadrare a crescut la 3259 fara indemnizatie de hrana si sporul respectiv . Am fost si in noiembrie in CM 7 zile cu 75% si in ianuarie cu 100% .
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2020
andreeapanican, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Plata cm papic papic Buna Ziua In anul 2014 am fost in cm mai precis din iulie in risc maternal dupa acea in prenatal si postnatal. am salariu minim pe economie in fiecare luna ... (vezi toată discuția)