avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită comunicare poprire BEJ - nu exista decizie/dosar la ...
Discuție deschisă în Executare silită

comunicare poprire BEJ - nu exista decizie/dosar la Judecatorie

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, cesionat catre un recuperator de creante ( anul 2013 apare la nr de dosar BEJ), unde si cum se poate face contestatie? Nu exista o hotarare data de o Judecatorie in acest sens, doar dispunerea de poprire trimisa de BEJ la angajator. Este legala? Poate face contestatie?
MUltumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2020
Notsure, utilizator
Cel mai recent răspuns: Notsure , utilizator 10:52, 21 Februarie 2020
De unde știți că executorul n-are încuviințarea instanței pentru executare silită`? Ați verificat pe Portalul instanțelor`?
am verificat si nu am gasit si nici nu a atasat-o angajatorului alaturi de adresa prin care dispune poprirea.
Poate este dosar mai vechi sau pur si simplu este o eroare a site-ului. In mod normal executorul trebuia sa ataseze si incuviintarea executarii silite. Depuneti contestatie in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta de executare.
unde sa depuna contestatia?
La Judecătoria de domiciliu se depune contestația. Dar dacă există la dosarul execuțional încuviințarea instanței, vi se va respinge acțiunea. Trebuie verificat prima dată dosarul execuțional.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2020
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita dragosuilie1960 dragosuilie1960 buna ziua pe data de 23 09 2014 sa dat sentinta de tribunalul sectorului 1 privind admiterea executarii silite cum pot afla numele si adresa executorului ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare- competenta teritoriala mirunanour mirunanour Unde se depune contestatia de executare ,daca debitorul este din Barlad,creditorul din Bucuresti si executorul din Pascani? (vezi toată discuția)