avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN - Consultanta GDPR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN - Consultanta GDPR

Buna ziua.
Ma confrunt cu o situatie la incheierea unui contract de prestari servicii pentru consultanta GDPR, noi fiind cei ce presteaza(SC X SRL).
Am codul caen principal 6209, iar adaugate ca secundare si 6202, 6311.. pe langa alte coduri necesare firmei.

Problema este ca o anumita firma a refuzat semnarea contractului pe motiv ca nu am codul caen necesar consultantei privind gdpr.

De mentionat ca suntem 2 DPO acreditati in firma.

Am cautat si nu am gasit alt cod caen potrivit acestei activitati, in afara de 6202 - Activitati de consultanta in tehnologia informatiei.

Ce anume lipseste? Daca lipseste!

Va multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2020
Marius_SRL, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala norma venit cod caen 6201, 6202 rjrazvan rjrazvan Buna ziua, am o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri caen: 6201 Activitäti de realizare a soft-ului la comandà (software orientat client) 6202 ... (vezi toată discuția)