Din cate vazui azi pe avocatnet ,
www.avocatnet.ro/content/art...
noul Cod Penal nu mai sanctioneaza prostituatele , asa ca asta este primul pas pentru legalizarea prostitutiei .
Eu cred ca legalizarea prostitutiei este un rau necesar , din care societatea are numai de castigat .
Citii pe ziarul Gandul ca studentele franţuzoaice au un second job: prostituţia , si ma gandii ca este mult mai bine asa , decat actuala situatie din Romania , in care tinerele studente sunt nevoite sa se prostitueze , acceptand sa devina " prietenele " unor diversi indivizi care au bani , si devenind dependente de acestia .
Cred ca daca prostitutia devine legala in Romania , prostituatele vor avea independenta materiala si vor fi mult mai putine victime ale exploatarii sexuale .
Nu este de neglijat nici cresterea incasarilor la bugetul de stat si a fondurilor speciale , si protectia acordata de stat practicantelor acestei meserii .
In loc de prostituate ar putea ca in Nomenclatorul meseriilor sa fie trecut " prestator de servicii sexuale " , pentru ca si barbati ar trebui sa poata practica a doua meserie din lume ca vechime .
Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei ?