avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Buna ziua,
Va rog sa imi dati un sfat la urmatoarea problema:
Am construit in urma cu vreo 10 ani 3 anexe in curte,un foisor din lemn cu pardoseala din beton,o magazie de scule din lemn si cu pardoseala din beton si o magazie deschisa pentru depozitare lemne si cu pardoeseala din beton.In plus am placat un gard existent,pe interior cu pilicarbonat pe stalpi din teava metalica,datorita faptului ca vecinul are geamuri sper mine la 1 m distanta fata de gard.Acum ca sa intru in legalitate mi s-au cerut prin certificatul de urbanism o groaza de avize,printre care expertiza,studiul geotehnic si acord notarila cu vecinul.Vreau sa va zic ca mi se pare foarte ciudat expertiza si studiul geo pentru niste anexe care nu sunt constructii de locuit.Iar acordul vecinului nu o sa-l am niciodata.Ce credeti ca as putea sa fac/
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie Cris D. Cris D. Buna ziua. As vrea sa construiesc un gard din sipci metalice cu stalpi metalici fixati in pahare de beton, o parcare acoperita (fara pereti, doar cu stalpi ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)