BUNA ZIUA,IN CERTIFICAT NASTERE BUNICA MEA ERA SAVETA IAR IN CEL DE CASATORIE ELISABETA
IN CERTIFICATELE DE NASTERE A CELOR 6 COPII AI BUNICII MELE PRINTRE CARE SI AL MAMEI MELE APARE ELISABETA SI NU SAVETA CA IN CERTIFICATUL DE NASTERE AL BUNICII MELE
IN TOATE ACTELE OFICIALE EMISE DE LA CASATORIA BUNICII MELE APARE ....ELISABETA IN LOC DE SAVETA
CARE SUNT IMPLICATIILE DIN PUNC DE VEDERE JURIDIC?PRESUPUN CA ACTUL NUMIT TITLU DE PROPRIETATE PRIN CARE O MATUSA ,SORA MAMEI MELE A MOSTENIT TOTUL DUPA BUNIC....ESTE NUL?MULTUMESC
Mai intai de toate ar trebui sa stabiliti cu certitudine care este prenumele corect al bunici. Dupa care toate actele trebuie rectificare astfel incat sa corespunda realitatii. Faptul ca o matusa a intrat in posesia unor acte in care bunica dvs. (mama matusi) este trecuta gresit nu inseamna ca aceasta nu avea dreptul la mostenirea cuvenita dupa parintele sau, ci mai degraba doar ca acel act trebuie rectificat. Atat.
presupun ca prenumele corect al bunicii mele este ceea ce scrie in certificat nastere si cel gresit este cel din certificat casatorie si deces,multumesc
sa indraznesc a crede ca totusi pe baza acestor rectificari poate fi totusi atacat titlul de proprietate.....caci bunica a avut 6 copii ,mama mea fiind una din cei 6,deci toti 6 aveau drept de mostenire dupa bunica
multumesc