avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dobanda contract credit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dobanda contract credit

Daca in contractul de credit dobanda este EURIBOR+3% si EURIBOR este negativ, nu ar trebui ca banca sa scada din 3% EURIBOR? De multi ani, de cand e negativ, banca aplica 3%.

Alte discuții în legătură

Acte aditionale contract de credit PJF PJF Buna ziua. Am primit de curand o scrisoare cu schimbarile survenite la nivelul contractului de credit pe care il am la Bancpost, unde se specifica faptul ca ... (vezi toată discuția)
La decizia creditorului , dobanda nu scade chiar daca euribor la 6 luni a scazut jojogirl jojogirl Buna ziua , In contractul meu de credit la art.4 - Dobanda - este stipulata o clauza in care se mentiona ca \"la decizia creditorului , rata dobanzii va fi ... (vezi toată discuția)
Micsorare rata dobanda danimik danimik Buna ziua, In 2006 am contractat la o banca un credit de nevoi pesronale cu ipoteca, cu dobanda fixa. Cu toate acestea, in 2007 banca mi-a comunicat majorarea ... (vezi toată discuția)