avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Preturi diferite de vanzare in puncte de lucru diferite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Preturi diferite de vanzare in puncte de lucru diferite

Bună ziua,
O societate comercială (de alimentație publică) care deține două (sau mai multe) puncte de lucru, dar de categorii diferite, poate vinde același produs la prețuri diferite în aceste locații?
Produsele se recepționează printr-un depozit central comun, ajung pe transfer la aceste puncte de lucru (care lucrează în gestiuni diferite). Gestiunea se ține la preț de cost.
Mulțumesc,

Alte discuții în legătură

Probleme punct de lucru denisa2011 denisa2011 buna ziua in ianuarie ma deschis un magazin de prezentare a produselor de instalatie, la deschiderea punctului de lucru am introdus: lucrari de instalatii ... (vezi toată discuția)
Vanzare licitatii online Ana Christina Bucur Ana Christina Bucur Offff...nici eu nu prea stiu sa explic ce vreau Este un site de licitatii online....adica.....de ex am un tv de vanzare (cumparat cu 1000 lei ) si licitatia ... (vezi toată discuția)
Factura si casa de marcat fiscala letitias letitias Am o firma en gross.As dori sa stiu daca in acelasi spatiu cu marfa am voie sa lucrez cu facturi si cu casa fiscala pentru vanzari en gross si en ... (vezi toată discuția)