avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigii munca drepturi banesti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigii munca drepturi banesti

Mi s-a solicitat de catre instanta " sa indic temeiul de drept al cererii formulate, dispozitia legala in baza careia a solicitat calcularea normei solicitate" -avand calitatea de reclamant.
Nestiind ca se poate delega un expert de catre instanta, am spus ca voi depune inscrisuri in acest sens( de la un expert ales de mine.)
Cum sa procedez sa solicit instantei alegerea unui expert.
Am inteles ca e mai avantajos.

Alte discuții în legătură

Obiectiuni expertiza contabila cass4 cass4 Buna ziua, Ce cai de atac exista cand se resping obiectiunile la expertiza contabila?Am urmatoarea speta:sunt in litigiu cu as.de proprietari,s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Model intampinare delegare temporara autoritate parinteasca you you Buna seara, Eu in momentul de fata sunt plecata in strainatate dar am urmat procedura Legii 272/2004 -transmiterea notificării către Serviciul Public de ... (vezi toată discuția)
Rugaminte pentru explicarea situatiei si sugestie Gabyrosu Gabyrosu Mai jos este sentinta primita si nu intelegem solutia data . Noi suntem o Asociatie de locatari si dorim sa recuperam marea valoare a restantei unui locatar, ... (vezi toată discuția)