avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Protectia datelor personale - angajator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Protectia datelor personale - angajator

In urma cu aproximativ o saptamana am fost disponibilizat de catre sef, problema este modul in care s-a procedat:

In situatia actuala, am fost trimisi sa lucram de acasa.

Seful nu a reusit sa imi gaseasca numarul de telefon. A sunat-o mai intai pe o colega de munca, apoi, a apelat la o lista de numere de urgenta unde am completat in trecut numarul mamei mele. A sunat-o pe mama mea crezand ca sunt eu. Fara sa se prezinte, i-a a vorbit foarte urat, a acuzat-o: "el ma plateste sa stau degeaba" ( eu imi terminasem tura de aproximativ 2 ore si dormeam, pe tot parcusul apelului a crezut ca sunt eu).

Apoi a urmat un apel de la un alt manager tot pe numarul ei informand-o ca vrea sa discute cu mine, in tot acest timp eu am avut telefonul pornit si functional, se putea lua legatura foarte usor cu mine.

Problema este ca nu consider ca este legal sa imi instintezi parintii in legatura cu decizia de disponbiilizare. Aceasta situatie a creat panica, stres si nervi in intreaga mea familie, mai ales in urma situatiei actuale cu Coronavirus. Nu mai spun de faptul ca parintii mei sunt batrani si au probleme de santate. Consider ca eu ar fi trebuit sa fiu cel care trebuia sa ii instinteze, nu angajatorul.

Intrebarea este, se poate face ceva in acest sens? dovezile ar fi apelurile pe telefonul ei.

Alte discuții în legătură

Tulburare liniste publica de catre politist  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am niste vecini care sunt politisti si sunt si rude, adica sunt cumnati. Unul din politisti locuieste in chirie in apartamentul de sub mine si este ginerele ... (vezi toată discuția)
Apeluri cu numar ascuns corina_alice corina_alice De mai mult de un an de zile ma confrunt cu o problema care a ajuns sa ma streseze. Primesc apeluri repetate, zilnice, cu numar ascuns atat pe telefonul fix ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice cu nr ascuns (www) spulberalexandru spulberalexandru cum pot sa vad ce numar de telefon ma sunat daca e cu numar privat? tot ma suna cineva cu numar privat si nu stiu cine e.X-(#-o:(:hammer: (vezi toată discuția)