avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cursuri contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cursuri contabilitate

Buna,

As vrea sa fac cursurile de contabil asistent gestiune la nivelul III de calificare dar am o problema:am terminat numai invatamantul minim obligatoriu :( e posibil ca dupa obtinerea unei diplome sa imi gasesc loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:31, 15 Decembrie 2009
Adica ati terminat scoala generala ? va recomand sa va inscrieti la liceu,pentru ca altfel este cam greu in gasirea unui loc de munca pe functie economica.
Am terminat 10 clase si din cauza unor probleme familiare a trebuit sa ma retrag! Imi pare foarte rau:((
Iti sugerez sa faci acum ce stii tu mai bine, apoi in paralel dupa ce finalizezi si liceul sa parcurgi si cursurile de contabilitate.
Este corect cum a zis colega inainte. Incearca sa te inscrii in clasa a 11-a si sa termini liceul. Este foarte important sa finalizezi liceul si apoi poti face cursuri de contabilitate. Te sfatuiesc sa nu renunti. Este important si pentru cand vei ajunge la o varsta mai inaintata (pensie). Chiar daca nu te gandesti , inca, asa departe. Dar, mai ales vei avea nevoie de aceasta in prezent. Vezi si legea contabilitatii.
In plus , toti angajatorii solicita studii medii. Asta nu inseamna ca nu-ti vei gasi de lucru si in situatia ta actuala, dar, ..... mai greu si mai slab platit.
Iti doresc succes!
degeaba faceti acuma cursul de contabilitate nu puteti profesa in domeniu daca nu aveti minim studii medii(diploma de bacalaureat) cum v-au sfatuit si colegii mei terminati liceul si apoi puteti avea sanse , niciodata nu e prea tarziu indiferent de probleme:D

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate poetul poetul va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru a participa la un concurs pentru functie publica de referent cls III superior este normal ca doua conditii sa fie ... (vezi toată discuția)
Intrebare vali2010eu vali2010eu as vrea sa stiu daca pentru meseria de dispecer iti trebuie diploma de bacalaureat sau merge doar cu certificatul de absolvire a liceului (vezi toată discuția)
Sa schimbat legea vali2010eu vali2010eu In 2008 Absolventii de liceu fara diploma de bacalaureat pot solicita certificate de absolvire. Studiile medii le are oricine a absolvit 12 clase, cu sau fara ... (vezi toată discuția)