avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna! Am intrat in CIC cu data de 6 ianuarie 2020. Am primit luna aceasta indemnizatia pentru prima data pe cele 3 luni in urma. Suma primita nu corespunde cu cea din decizie. Am sunat la Agentia pentru plati si mi-au spus ca luna ianuarie nu a fost intraga de aceea am primit mai putin (cu aproape 400 lei) Este adevarat? Se poate pentru o saptamana sa scada atata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anuta7 , utilizator 17:47, 14 Aprilie 2020
Se poate, depinde de cuantumul indemnizatiei.
2265 pe decizie
1900 am primit pe ianuarie
De cand ati intrat in CCC?
Din 6 ianuarie
Mie imi da 1900 lei

2265 : 31 x 26 = 1899.67741935 ...

Alte discuții în legătură

1 iulie - 31 decembrie 2018 nivelul indemnizatiei sociale CYBORG CYBORG Buna seara! Oamenii cu care am vorbit sunt nedumeriti: In recenta Ordonanta data de Guvernul Tudose scrie la ART. I : “în perioada 1 iulie - 31 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru ccc din ianuarie 2011 Kitte Kitte Buna ziua Ordonanta conform careia indemnizata CIC scade cu 15% are efecte pana la 31 decembrie 2010. Ce se intampla din ianuarie? Multumesc (vezi toată discuția)
Pot lucra in concediu de crestere a copilului ? Catza Catza Buna ziua , Pot avea un contract de 1 ora pe zi, 5 zile pe saptamana, daca sunt in concediu de crestere a copilului? La alta firma , contractul de la ... (vezi toată discuția)