avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Incadrarea ingrijirii spatiului verde apartinand ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Incadrarea ingrijirii spatiului verde apartinand asociatiei de proprietari in Declaratia pe proprie raspundere

Buna ziua, doi membri ai Asociatiei executa cu regularitate lucrarile de ingrijire a spatiului verde apartinand imobilului, pro bono (fara a fi remunerati). Care este viziunea autoritatilor in cazul actual de stare de urgenta, pentru ca am dori sa nu fie pusi in situatia de a plati amenda. Se completeaza Declaratia pe proprie raspundere si se bifeaza la nr. 5 activitate fizica individuala (cu excluderea oricaror activitati sportive de echipa/colective) sau pentru nevoile animalelor de companie/domestice, in apropierea locuintei sau nr. 8. scopuri umanitare sau de voluntariat? Multumesc in avans.

Alte discuții în legătură

Deplasare la o alta proprietare CatalinIonut1996 CatalinIonut1996 Buna ziua! Este legală deplasarea de la oras la tara pe o distanță de cca 50 de km? Detin acolo o casa la care nu am mai fost de 2 luni si as vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Am voie să plec? hdm hdm Am 63 ani, și un fost coleg mă cheamă intr-o altă localitate, la aprox. 20 km, să-i repar tractorul Având în considerare ,,starea de urgență\", am ... (vezi toată discuția)