avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanţa nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanţa nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de călătorie mai este in vigoare?

Buna ziua,

Am rezervat o vacanta in Tunisia, Sousse inainte de a se declansa starea de urgenta.
Daca continui sa o platesc si nu voi putea merge in perioada aleasa (1-8 iulie), agentia este obligata sa imi dea un voucher valabil pana in 2021 sau sa imi rambuseze banii? s-a discutat la un moment dat de masuri pentru a proteja turistii, conform Ordonantei nr 2/2018, apoi am citit in presa ca aceasta ar putea fi suspendata pentru a evita falimentul agentiilor ([ link extern ] ).
In ce masura suntem protejati ? agentia ar trebui sa imi trimita un act aditional la contract, in care sa fie stipulat faptul ca vom primi voucher sau vom fi rambursati? Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Recuperare avans platit inainte de pandemie pentru sejur tunisia Dia03 Dia03 Buna ziua, In februarie am contractat un sejur in Tunisia pentru perioada `1-8 iulie, si am platit avans 10%. Am primit notificare de la agentie ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Sejur contractat inainte de situatja de criză florin.savin1 florin.savin1 Am contractat un sejur in altă țară din uE în luna februarie pentru care am plătit 20% din valoarea totală a sejurului care urma să fie în perioada ... (vezi toată discuția)
Insoventa, faliment StefanL61 StefanL61 Problema mea pe scurt: - in primavara am facut o rezervare, printr-o agentie de turism, pentru un sejur pe litoral intr-o tara vecina si am platit un ... (vezi toată discuția)