avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap

Buna ziua. in urma cu aproximativ 3 ani, am suferit o interventie chirurcicala, in urma careia mi-a fost scos un rinichi. Am fost la comisia judeteana pt. intocmirea dosarului de handicap, si am fost incadrat la categoria persoanelor cu handicap accentuat. Nedumerirea mea este urmatoarea: de ce mi s-a aprobat dosarul cu REVIZUIRE ANUALA? Este normal? Se mai regenereaza rinichiul pierdut? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Scutiti de plata impozitului pe venit marianghinea2006 marianghinea2006 buna seara, am si eu o intrebare. un salariat, la stat, a suferit o interventie chirurgicala, in urma careia a ramas doar cu un rinichi. intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar.... adi02ro adi02ro buna ziua! in feb 2016 am angajat o persoana, care a prezentat la angajare \" Decizia medicala asupra capacitatii de munca\" (eliberata de Casa Nationala de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fiul meu a primit certificat de handicap grad 1 ,cu ... Viktoot Viktoot Bună ziua! Fiul meu a primit certificat de handicap grad 1 ,cu insotitor în data de 6 martie 2023, valabil 1 an ,adică pana pe 6 martie 2024...credeam ... (vezi toată discuția)