avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Returnare indemnizatie somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Returnare indemnizatie somaj tehnic

Buna ziua, daca in situatia actuala cu starea de urgenta, un angajat a fost in somaj tehnic si a primit indemizatia de 75% de la stat, iar la sfarsitul starii de urgenta decide ca doreste sa demisioneze, trebuie sa returneze indemnizatia inapoi statului sau angajatorului?

Alte discuții în legătură

Returnare somaj tehnic petcumihai23 petcumihai23 Buna ziua, daca in situatia actuala cu starea de urgenta, un angajat a fost in somaj tehnic si a primit indemizatia de 75% de la stat, iar la sfarsitul starii ... (vezi toată discuția)
Concediu copil covid 19 ali0908 ali0908 Buna ziua! Am si eu o problema daca pot sa o numesc asa. Eu am o firma noua destul de mica, 10 angajatii in instalatii sanitare! Un contractor nu mi a platit o ... (vezi toată discuția)
Demisie după șomaj tehnic pe perioada stării de urgență Monardgh Monardgh Buna ziua...daca am beneficiat de șomaj tehnic pe perioada stării de urgentă și dacă îmi dau demisia ?in momentul acesta trebuie ea le dau bani pe care i ... (vezi toată discuția)