avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare cheltuiala cazare functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare cheltuiala cazare functionar public

In cazul unui functionar public angajat al unei institutii publice (primarie) la o distanta mai mare de 50km de localitatea in care isi are domiciliul permanent, se deconteaza cazarea?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Diurna si cazare stefanpantea1968 stefanpantea1968 am inteles ca diurna care deapseste 2.5x13lei se impoziteza. dar nu i-mi este clar care sunt conditiile minime de cazare care trebuie sa l-e asigure ... (vezi toată discuția)
Diurna minima? oanita28 oanita28 Buna, As dori sa stiu care este diurna minima pe care un salariat al unei companii private o poate primi pt deplasari in tara. Multumesc! (vezi toată discuția)
Diurna pentru deplasari durusoctavia durusoctavia In ce conditii se acorda diurna. in ce cuantul si care este actul care reglementeaza acest aspect? (vezi toată discuția)