avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Probleme Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Probleme Pensie anticipata

Cand am intrebat la Casa de pensii daca pot iesi anticipat au zis da, cu penalizare.
Problema e ca, ce se intampla cu sporul de noapte, adica am aflat ca sunt trecuta ca program normal in toti acesti ani desi serviciul (dgapc) prevede ture de noapte, sarbatori, weekend-uri.
E o greseala voita a angajatorului? Adica angajatorul m-a trecut ca avand program normal gen 8ore pe zi desi lucrez 12ore pe zi cu ture de noapte plus sarbatori, weekend-uri etc.
Ce pot face in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata Dorina surila Dorina surila Dorina.Am varsta de 58 ani si o vechime în muncă de 33 ani .Pot iesi la pensie anticipat sau partial anticipat?Multumesc. (vezi toată discuția)
Program munca -> sfat poppa1 poppa1 sa incep cu incepputul. suntem angajati 4 oameni pe un post cu care trebuie sa acoperim 24x24 7x7. contractul de munca e contract normal, nu se stipuleaza ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!lucrez la un spital în ture,aveam program de 8ore ... Alesuca Alesuca Buna ziua!Lucrez la un spital în ture,aveam program de 8ore pe zi (așa am semnat și contractul de munca)dar de 2ani am trecut la program de 12ore pe zi și ... (vezi toată discuția)