avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salarizare

Buna dimineata, va rog sa ma lamuriti si pe mine daca este corecta metoda de calcul al salariului meu. Lucrez in ture de zi si noapte, 12 cu 24.Sefa mea sustine ca in lunile cu mai multe ture lucrate voi lua mai putini bani. Salariul de incadrare este de 2868 lei. Cum se calculeaza sporul de noapte, cel de weekend si orele suplimentare? Cu cat pe ora sunt platita? Si in cazul in care un coleg este in concediu iar eu lucrez mai mult, pt a acoperii turele lui, de ce sa iau mai putini bani, daca lucrez mai multe ture? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 alexmal alexmal Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare legata de calculul corect al salariului intr-o companie cu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu papadel papadel am salariu de incadrare de 860 ron, 2 persoane in intretinere,lucrez numai de noapte. o noapte da si una nu. program orele 16-07, simbata duminica 12-07. (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)