avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sechestru asigurator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sechestru asigurator

In urma inceperii urmariri penale ca suspect intr-un dosar de evaziune fiscala ,s-a pus sechestru asigurator pe un apartament in care eu sunt proprietar 20%,rezultand din succesiunea dupa moartea unui parinte.Sechestrul s-a pus pe intrega proprietate si a fost supraevaluat ca pret de piata.Am contestat acest sechestru personal si persoanele copropietare dar nu a fost admis. Ce pot face in acest caz,va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestare sechestru asigurator georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Speta mea este urmatoarea : cumnatul meu este suspect intr-un dosar de evaziune fiscala , si i s-a pus sechestru asigurator pe un teren . Terenul ... (vezi toată discuția)
Urmarirea silita a unui bun sechestrat de catre parchet de pe langa judecatorie morozancarmen morozancarmen buna ziua. pe apartamentul , proprietate personala am un sechestru inscris la cartea funciara de catre parchetul de pe langa judecatorie pentru o problema pe ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator pus de parchet ContSters241638 ContSters241638 In urma unei condamnari penale am fost obligat impreuna cu alti 10 inculpati la plata unei sume de 130.000 lei in solidar. Banii au fost impartiti in mod ... (vezi toată discuția)